Dagens nystickade väst.

dsc00134.jpg
Dagens nystickade väst.

Dagens klädsel

dsc00128.jpg
Dagens klädsel

Förbannade kropp....

Jag har legat i influensa i en hel veckan och i onsdags försvann febern och jag mådde lite bättre. Torsdag kväll var första gången jag tog mina stapplande steg utanför dörren och åkte på buggkursen. Kroppen var svag och jag vågade bara dansa 3 danser på 1.5 timme. Yr som bara den i snurrarna och kallsvettig av ansträngningen.
Barnen har varit sjuka i samma influensa sen måndag så allt har varit upp och ner hemma. Fredag var en riktigt bra dag som jag orkade sitta och sticka i soffan och mysa med familjen framför TVn.
Lördag kväll hade vi (jag och danskillkompisarna) planerat att åka till Båberg och dansa till Sannex och jag kände mig relativt fräsch så vi åkte dit. Dansade på lite darriga ben ,men det gick rätt bra. Som vanligt kör de luftkonditioneringen på max så efter en stunds dansade fick jag ont i halsen. Tog på mig kofta så fort jag inte dansade och knaprade bafucin.
Väl hemma (2.30) var jag jättetrött och Jörgen var så gullig och hade skalat räkor och erbjöd vin. Ville inte ha något vin så jag tog en räkmacka och sen rätt i säng. Som jag misstänkte hade jag feber igen (38.3) och så ont i halsen att jag inte kunde svälja. Misstänkte halsfluss. Idag har jag inte lika ont i halsen, men ingen aptit. Åt lite laktosfri yoghurt och cornflakes till middag...

Ligger 5:e dagen med hög feber, tvättade håret igår. Gått ner

dsc00120.jpg
Ligger 5:e dagen med hög feber, tvättade håret igår. Gått ner flera kilo.

Mannens .Alla hjärtans dagpresent till mig, sjuk i feber och hosta.

dsc00119.jpg
Mannens .Alla hjärtans dagpresent till mig, sjuk i feber och hosta.

Bio igår...

dsc00118.jpg
Bio igår...

Efter

dsc00117.jpg
Efter

Före

dsc00116.jpg
Före

Borås och Blender/Sannex igår...


Bild från stommens-loge.se
Det blev en riktigt bra kväll för mig i Borås igår :)
Dansade med flera nya stjärnor och fick bara en nobb. Tyvärr var min bugg inget vidare igår för det var för halt med mina dansskor. Kändes mer som jag vobblade istället för snurrade. Nästa gång ska jag komma ihåg och "klistervalla" skorna.
Det var trångt men inte lika illa som när det var Jannez/Perikeles tror jag. Två missöden inträffade, blev puttad bakåt så jag tappade fotfästet men som tur var det i en karusell så min kompis "lyfte" mig på fötter igen. Jag blev också nästan fälld av en killes fot, for framåt mot trappan men fick i sista sekund tillbaka balansen, puh...

Aldrig förr har en danskväll tagit slut så fort och innan jag visste ordet av det var vi på väg hem. Vi var jättehungriga så vi stannade på ett nattöppet gatukök på vägen hem. Mums !

Kom inte i säng förrän 4. Inatt var jag väldigt sugen på att klippa av mitt långa hår. Kunde vrida svetten ur håret och det tog en evighet för det att torka efter jag tvättat det. Kanske skulle ta med hårtork på danserna och torka håret under kvällen ?
Nästa dans som är i eftermiddag ska jag sätta upp håret i en platt håruppsättning så det inte är i vägen. Egentligen är det minst svettigt att ha tofs mitt bak, men då får killen ett rapp över ansiktet varje gång jag snurrar och det är inte så uppskattat :(

Ny chans för dansskolan

Ikväll är det lektion 2 på dansskolan och jag hoppas verkligen att det blir fler män än förra gången. Annars kommer jag hoppa av och begära kompensation.

Det verkar som om det blir många som åker på dansen i Borås på lördag. Längtar !

I April ska jag och en kompis på en helgkurs i foxtrot i Huskvarna, undrar hur mör man är efter 2 hela dagars dans ?

Sitter och lyssnar på Bo Kaspers orkester och funderar på om det är bäst att dansa bugg eller foxtrot till deras låtar. Låten "Den enda som ser" tror jag är en lysande foxtrotlåt. Måste skärpa mig så jag inte tar foxtrot-steg när jag lyssnar på väg till bussen. Jag blir glad av Bo Kaspers musik :)

Dagens klädsel, inget regn !

dsc00113.jpg
Dagens klädsel. Idag är det strålande solsken och väderleksprognosen lovade uppehåll hela dagen så mina Dockers-pumps fick komma ut idag.
Svarta strumpbyxor, jeanskjol, rosa långärmad tröja och egenstickad cirkelkofta slängde jag på mig i all hast på 3 minuter i morse. Fattar inte varför jag inte kommer ihåg att lägga fram kläder kvällen innan...

Det blir antagligen inget fortsatt arbete efter 1 Mars. Chefen har inte bestämt sig än för om han verkligen har råd då företaget redan går back. Hoppas på sommarvikariat iallafall. Vi får se.

Dagens klädsel, nystickad mössa och regnställ...

dsc00110.jpg
Dagens klädsel, nystickad mössa och regnställ...

mössor

dsc00107.jpg
mössor

Dagens klädsel

dsc00106.jpg
Dagens klädsel.
Mina nya Levi´s jeans (lite för stora), långärmad tröja från Mexx (second handfynd) och mina nyaste svarta skor från Din Sko.
Flickvänsutseendet som Eva kallar den :)
Sorterade in kläder och organiserade om i vår stora garderob i sovrummet igår. Tyvärr vill mannen också ha plats med sina kläder där så jag får vara duktig på att vika och packa in allt mitt som ska få plats. Men jag har lyckats få honom att sortera ut lite av de äldre skjortorna så nu har han bara strax över 30 långärmade....
Det jag är mest glad över är att det är elfa-inredning med hyllor, rader med "klacksko-hyllor" och spegeldörrar i garderoben. När jag gått ner några kilo till ska det bli nästa utsortering !
Insåg igår att jag sorterar kläderna efter kriterierna dans, fint och hemmakläder.
De mesta av hemmakläderna fick jag plats med i en garderob ute i hallen efter att jag förpassat ner mannens nostalgisamling av gamla t-shirts till en låda i förrådet på övervåningen....

Dansnöjd !

Förbannade blogg.se !
Igår kväll skrev jag ett långt inlägg om dans och klickade på publicera. Fick upp det där vanliga "inlägget är publicerat" så jag stängde av datorn. Sen skulle mannen prova att använda sin PSP till att surfa på internet och upptäckte att inlägget inte var publicerat....

På det igen.
Här kommer delar av det jag skrev:

Igår var jag på den andra danskursen och det var milsvid skillnad mot i torsdags. Det var roligt, lärorikt och svettigt. Jag kunde nästan vrida svetten ur håret efteråt :)
Vi fick lära oss flera nya turer och det har till fortsättningskurs 1 tillkommit flera killar som redan kan dansa så det är kul att bara följa !

Funderar allvarligt på att hoppa av den andra kursen för det var så frustrerande att bara titta på. När det är 3 gånger så många kvinnor som män hjälper det inte mycket med bara några män till. Ska kolla om jag kan få tillbaka lite på avgiften...

Hoppas kunna åka till Borås på lördag på nonstop-dans till Blender och Sannex.

Äntligen snö !

dsc00098.jpg
Äntligen snö !

Let's Dance

Jag säger bara WOW !
Vilken klänning Tina hade ikväll !!!
På TV4 finns hela dansen.
Jag blev ordentligt sysugen när jag såg den. Har inte sytt festblåsor på över 10 år då jag tyvärr blev tvungen att stänga syateljén pga sjukdom.

Jag var på den andra buggkursens första lektion igår. Det var inte så kul som det hade kunnat vara.
När jag kom dit trodde jag inte mina ögon. Det var hur många kvinnor som helst. Nästan inga män. Det är nämligen inte paranmälan på den kursen. Men jag var där med en killkompis.

En stund efter start var det 20 kvinnor och 8 män plus kursläraren som bara dansade en dans under kvällen och det var med mig.
2 av herrarna dansade bara med sina fruar så då blev det 6 herrar som delade på 18 kvinnor !!!!

Dessutom hade över hälften av tanterna stark parfym på sig så det var bara att slänga sig ner i väskan och ta ventoline direkt.

Känner mig inte direkt sugen att gå dit nästa vecka, funderar på att hoppa av....

På söndag är det den andra buggkursen. sen ska jag försöka hitta något annat ställe att dansa på i början på veckan.

solnedgången idag...

dsc00089.jpg
solnedgången idag...

RSS 2.0