Favoritskorna

image6Dessa underbara Dockers köpte jag förra sommaren på Lanner shoeshop och sen dess har jag varit på jakt efter fler likadana utan resultat. De är helt underbara "sneakers" fram och en liten låg klack bak. Har dansat i dem halva natten på Trädgår´n utan att få ont i fötterna :)

dagens klädsel, brun skinnjacka, rosa sjal och blå jeans

Img0AD3.jpg
dagens klädsel, brun skinnjacka, rosa sjal och blå jeans

dagens klädsel

Img00D1.jpg
dagens klädsel, bilden tagen (tyvärr) upp och ner med mobilen. Kan man vända på bilderna på blogg.se ?
Grön klänning i klippt velour från Ecocotton. Strumpbyxor utan fot från ICA och klackskor från din Sko.
Chefen/VDn utbrast: Va fin du är ! :)
Undrar vad han tycker nästa vecka när jag kommer med häx-färgat hår.... hahaha !

Dagens samtalsämne verkar vara killen som fick sparken för att han färgat håret rött och svart, hmm. Jag får väl ha stickad mössa på huvudet tills färgen gått bort....

Tänker färga håret...

Jag har köpt hårfärg som man kan tvätta ur på 6-8 tvättar. Med färgerna Intensivröd och svart. Anledningen är att vi ska på konsert, Gamma Ray spelar på Lisebergshallen på tisdag och vi kommer "göra stan" efteråt :)
Senast jag var på hårdrockskonsert var jag nöjd med mina kläder, men mitt hår skrek tråkig 2-barnsmor :)

På lördag är vi ett gäng som ska till Båberg och dansa, så på fredag ska färgningen ske !!
Jag kommer nog synas bra...

Undrar bara vad chefen tror när jag första dagen (har iof haft praktik där i 6 månader) på "riktig" lön ser ut som en häxa i håret !?
Tror nog att det blir håruppsättning och scarf eller något annat för att mildra chocken för honom. Det kommer före och efterbilder på fredag.

Dimma...

Img0104.jpg
Dimma...

atlas i stallet

Img06EC.jpg
atlas i stallet

Första bilden !

Img108B.jpg
test
Edit:
Så, på andra försöket kom bilden fram. Det är Nocturnal Rites (förband till Freedom Call som spelade före istället för efter...) konsert på Sticky Fingers i höstas. Det var en väldigt bra spelning.
De kommer från Norrland och det verkade som det var deras största spelning hittills för de var så lyckliga och speciellt basisten hade ett stort fånigt leende på läpparna. Lite "fel" på en hårdrockspelning men det spred glädje. 
Jag har en enkel samsung-telefon så det kommer att bli små bilder och lite text (om jag inte efterredigerar). Hoppas att tomten kommer med en bättre kameramobil :)

test bild

test bild

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0