Öland

Jag åkte helt spontant till Öland med barnen och dansade förra veckan...
Mina barn träffade en väninnas 4 barn på onsdagen och de pratade så varmt och glatt om Öland att mina barn också ville åka dit. Väninnan sa att barnen kunde sova i deras husvagn och eftersom vi har en stor bil så kunde jag ju ta ur baksätena och bädda med luftmadrasser och sova där. Så med bara några dagars förberedelser åkte vi till Öland och tänkte först bara stanna några dagar. Men vi trivdes så bra att vi stannade tills nästan alla åkt hem ;)
Det var strålande sol heela veckan (några regndroppar en morgon bara) och barnen badade och lekte och hoppade på hoppkudde och åt glass. Jag dansade på kvällarna/nätterna och vilade och fixade mat osv. på dagarna.
Barnen blev passade i husvagnen när jag var på dansen och de var upp till 7-8 barn som såg på film tillsammans och åt chips och godis.
 

Dansar med Jocke från Emmaboda, bild tagen av thaien på pixbox.

Danserna var helt underbara och jag dansade varje kväll, men kvällen när Perikles spelade kände jag av värmen och sömnbristen så då gick jag och lade mig innan pausen.
Har träffat massor med folk jag kände sen innan och har lärt känna många nya. Stämningen på dansen och campingen var så god att man gick med ett leende på läpparna hela tiden.
Bokade en plats på campingen till nästa år och då SKA jag dit igen ;)

Nu är jag hemma och kurerar min förkylning (ölandspesten...) så jag är pigg och kry till nästa veckas dans i Malung. Ska det kunna bli lika bra som Öland ?
Hoppas dessutom att mms-tjänsten på blogg.se ska funka från Dalarna för från småland och öland gjorde den det inte ! *morrar*

Kommentarer
Postat av: Bodil

Kuuul!!! Så där kul ska vi ha i Malung också! :-)

2009-07-09 @ 09:20:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0