Skakis och bakis på mors dag...

Var på Speedway på Ullevi igår, jag, maken och makens kollega/min danspartner M. Vi hade fått gratisbiljetter till gästläktaren som har en bar alldeles innanför. Speedway har många korta pauser och man fick inte ta med sig drickat ut till sittplatserna. Så det blev att dricka upp lite snabbt om man inte ville se heaten på TV. Vädret var kanon och vi satt på skuggsidan tack och lov. Många krascher tyvärr, 2 slutade med abulansfärd till sjukhuset. Det gjorde att det drog ut på tiden ordentligt, men vi hade ju barnvakt så det var ingen brådska hem. Efteråt gick vi i rask takt till Flying Barrel och fortsatte alkoholintaget :)
Deras kök hade stängt (kl. var strax innan 24) så vi gick till Burger King och fyllesvullade i oss en massa kolhydrater, mums !
Mätta styrde vi kosan mot Nya Bishop Arms och satt där nästan till de stängde vid 2. Mysigt att kunna sitta och prata i lugn och ro, fast som jag och M reflekterade: va udda det känns att sitta stilla en hel kväll ! Vi är så vana att dansa flera timmar i sträck och bara dricka vatten...
Bäst som vi satt där gick det förbi en man som jag kände igen. Vem var det började vi fundera ? Allan Svensson med en datorväska i ena handen och en baileys i andra :)
Idag är det mors dag och mor (jag) har valt att tillbringa kvällen på dans (såklart ! ;) )
Blir att ringa till Jörgens mamma och prata lite idag. Vi åker ju dit om 2 veckor så vi har inte skickat någon present. Det underbara är att Aronsbadet (ett gratis och uppvärmt utomhusbad) öppnar den helgen vi är där så vi kommer inte bara att umgås med vänner och släkt utan också kunna bada, simma och sola oss lite. Hur kul som helst !
Känns bättre på jobbfronten, verkar som om det kommer att lösa sig. Planer finns iallafall för hösten.

Kommentarer
Postat av: Evis

Låter bra alltihop. Du kan väl höra av dig när ni kommer hem? Snart slutar den akuta jobbstressen och då kanske vi kan ta vår drinkkväll.2008-05-25 @ 22:20:51
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Funderar genast på om det finns flera Bishops Arms i Göteborg eller om det var det vid min gamla busshållplats på Plantagegatan som gällde. Låter som en trevlig kväll i vilket fall!

2008-05-26 @ 18:58:19
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: ingela

Finns en ny strax nedanför Stadsbiblioteket på Avenyn. Fast den har varit öppen flera år om jag minns rätt. Dessutom har de tagit över baren Tullen på järntorget så det finns 3 stycken i Göteborg nu._startDXNI-82367.aspx" rel="nofollow">http://www.bishopsarms.com/Goteborg_startDXNI-82367.aspx

2008-05-26 @ 19:18:57
URL: http://ingelasmobil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0