Dans, dans och dans :)

Igår var jag på Liseberg och dansade (tillsammans med triljoner andra) till Bhonus. Bra, fast något trångt, bra spelning och goa danser. Fram tills de ropade upp en tjej som visst spelat in en skiva i någons studio och som skulle sjunga 2 låtar.
*Suck* hon var väl ungefär lika tonsäker som Bert Karlsson....
Försökte tralla med så sången inte skulle föstöra hela foxxen men det gick inte ! Fick sår i öronen trots öronpropparna...
Kompisen M som spelat i band i 10 år hade varit på toa och trodde inte sina öron när han hörde eländet.
Efter det sjöng jag faktiskt med i vissa refränger som Bhonus spelade, för kan hon sjunga på scenen kan jag sjunga lite för den jag dansar med :)
Efter dansen på Polketten var slut åkte jag till Casinot och dansade till Date. Det var mellan 5 och 10 par på dansgolvet så det var gott om plats att dansa och spexa. Fast som vanligt står inte kavaljererna direkt på kö för att dansa med mig, så jag dansade mest med en av mina favoriter. Lite sliten, strax efter 02 skjutsade jag 2 dansbekanta till bussen. Där blev jag anklagad av en aggressiv utländsk taxichaufför att ha kört svarttaxi !!
Han öppnade helt sonika min passagerardörr så jag inte kunde köra iväg. Gav honom bl. a en snäsigt nej och STÄNG DÖRREN !. Tur att jag inte var ensam (de jag just släppt av stod på trottoaren) annars hade det känts riktigt läskigt.
Vart är taxinäringen på väg egentligen ?? Finns det inga trevliga och seriösa taxichaufförer längre ?. De få gånger vi åker taxi är det antingen en sur och butter man som inte hittar någonstans trots gps eller så kör han tokfort och vårdslöst och hela bilen stinker svett så man bara vill spy.

Idag är jag rätt sliten efter all dans och lite stirrig efter att ha druckit en ½ liter coca-cola. Mannen är på Startreff hela dagen och jag orkar inte ta med barnen på bussen till stan för att fira 17 maj och se M springa Göteborgsvarvet. Vi får fira hemma i soffan och kolla resultatet på loppet nätet, såg just att han PRECIS har startat i sin grupp.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0