Dans och vedermödor...

Dansen i torsdags blev en riktig succé i mina ögon.
Det var MYCKET folk, runt 600 sades det. Mannen följde ju med som åskådare och han fick lov att leka med min nya telefon när han fick tråkigt. Han stod i caféet och spelade golfspel i några timmar...
Han blev dessutom smittad av magsjuka och har legat hela dagen idag. Konstigt, för vi åt var sin likadan smörgås och var sin punschrulle och jag känner inte av magen. Hade iof jätteont i huvudet idag, men det var nog pga att vi var uppe så sent (stannade till hos en av dansvännerna på vägen hem) och när vi kom hem var sonen vaken och hostig så jag kom i säng först kl. 5.
Nåja, nu mer om dansen. I bilen var det jag, mannen och 3 danskillar. Det var nonstopdans mellan 19-24 till Blender och Wahlströms. Tror att de spelade 40 minuter var för det kändes som om de bytte hela tiden. Det var hiskeligt mycket folk, vi fick stå och köa utanför i regnet ett bra tag innan vi kom in.
Väl inne var det inte så värst trångt om man jämför med casinot. Hade den stora förmånen att ha flera dansfavoriter där (fattades bara en, som är på semester) så jag dansade hela kvällen med killar jag dansat med förr. Det var väldigt trångt på dansgolvet och jag ville inte riskera liv och lem med att dansa med någon okänd. Enda större krocken hände när jag gående skulle ta trappan ut från dansgolvet, jag fick en tjejs armbåge i full kraft mot halsen ovanför nyckelbenet. Det gör fortfarande ont.
När det var ungfär 1 timme kvar så glesnade det på golvet och var ganska halt. Det var då lättare att bugga utan att vara tvungen att titta hela tiden vart det fanns utrymme. Visst fick man en rumpa i ryggen ibland och jag höll nästan på att ta tag i fel killes hand efter en snurr men på det hela taget så var det en toppenkväll !
Det kommer bilder så småningom, mannen filmade ett tag också. Undrar om jag verkligen vill se det ? Det var sent på kvällen, jag var svettig och håret stod på ända...
Jag vill dansa snart igen !!!

Kommentarer
Postat av: Evis

Jag är oerhört imponerad.

2007-12-30 @ 18:24:50
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0