Länge sen...

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Har vid flera tillfällen försökt att mobilblogga, men den tjänsten var visst avstängd tills flytten är klar. Varför kan man inte få mail om den infon istället ??

Förra helgen tillbringade jag i Huskvarna med M och danskurs. vi hade hejdlöst kul. Det blev måånga timmar dans så i veckan har jag varit lite stel.

maken överraskade genom att laga mat i söndags när jag inte var hemma. Pasta Carbonara. Det var det godaste han någonsin lagat ! Det fanns för ovanlighetens skull en stor bit parmesanost i kylen som verkligen var pricken över iet. Den rätten ska jag önska mig flera gånger !


Idag fick jag ett besked som känns som om Arbetsförmedlingen kör över mig fullständigt. De skiter i om jag får ett jobb eller inte. De skiter i att jag inte är berättigad till A-kassa. Trots att jag har fått en massa lugnande besked under året jag var på arbetsplatsen och oroade mig för PRECIS den här situationen. SKIT SKIT SKIT !

Helgen kommer tillbringas med vänner så att jag förhoppningsvis lyckas förtränga ilskan över Arbetsförmedlingens inkompetens...

Fortfarande inte frisk...

Febern är borta, men nu har jag istället illamående och orolig mage. Varför kan jag inte bli frisk ? Misstänker att det är gallan som spökar. Åt en massa dumt igår, smörgås till middag och jordnötter och chips på kvällen. Måste försöka packa inför helgens kurs i Huskvarna men det är inte lätt just nu.
Ska ta med mig mat till mellanmål och kvällsmat eftersom jag har känslig mage och inte kan äta allt. Vad ska jag ta med mig !?
Blir nog en stooor väska med alldeles för mycket saker som vanligt. Men då har jag ju större valfrihet.

Sjuk...

Jag har blivit fökyld, med hosta och feber :(
Typiskt nu när jag ska på danskurs till helgen. Jag ligger nedbäddad i soffan, försöker se på TV och värmer mig med laptopen i knäet. Missar gammeldansen ikväll och dubbelbuggen på torsdag. Urk, hoppas det snart går över !

Sonens födelsedag !

Idag fyllde sonen 5 år och han har fått en cykel och en stor lego-lyftkran. Så kvällen har tillbringats med att montera ihop cykeln och far och son har byggt lego i några timmar.

Dottern är så härligt spontan !
När jag såg att Nanne Grönwall var med på "Så ska det låta" trodde jag att dottern skulle vilja se det. Flickorna i hennes klass brukar lyssna på hennes låtar ofta på fritids och hon kan texten till flera av hennes låtar. När reaktionen uteblev frågade jag dottern om hon visste vem som var på TV.
-Klart att jag vet ! Det är Lill-Babs !

Hahaha.

Nästa skratt kom när vi såg en stund på "Talang 2008". Dottern utbrister:
-Han röstade vidare dem ! Han, han..... Per Gessle !
När den hon menade var Bert Karlsson. :)

Älsklingen

Min man ringde just från stan för att säga att han snart kommer hem med bussen. Han har varit på After work. Jag hör på rösten att det inte är få öl som slunkit ner. Han är hes och sluddrar. För vem som helst är inte det så ovanligt. Men min man är inte vem som helst. Han sluddrar bara när han druckit mååånga öl. Det händer kanske ett par gånger per år. Jag gissade 7 öl, men det var nog några till. Vi pratade lite till och han fnissade. Jo, ni läste rätt.
Så nu ska jag gå ner till köket och göra iordning lite nattamat till min fyllehungriga man. Jag älskar dig, älskling !!!

Morfar

Ikväll kommer barnens morfar och ska sova över. Han ska på kurs eller något. Han är snäll och stannar 2 nätter så jag kan åka till Båberg och dansa imorgon kväll. Så får barnen lära känna honom. De träffar honom bara ungefär en gång per år....

Vi ska äta palt och fläsk till middag. Hade egentligen tänkt att vi skulle äta alla tillsammans men min far kommer inte förrän 21. Så jag och barnen äter ensamma.

Jag saknar verkligen Let´s Dance !!
Det har varit så kul att se dans på TV på fredagskvällar. Blir nog att se något inspelat istället, eller låta barnen spela TV-spel. De har inte spelat TV-spel på månader....

Brist på mode ?

Den senaste månaden ( jag varit hemma på heltid) har jag nästan bara haft jeans, linne och huv/luvtröja. Jag har köpt flera nya huvtröjor och vi har så kallt hemma att det är skönt att kunna sticka in händerna i fickorna och värma dem lite.
Var runt i lite klädaffärer häromdagen och tittade på vårmodet men hittade inget som intresserade mig. Jag har nämligen fått för mig att jag vill ha en byxkjol !
Eftersom 80-talets stil verkar vara på väg tillbaka så hoppades jag att byxkjolen skulle få en renässans. Älskade verkligen byxkjol då och hade flera stycken.
Vår lokala klädbutik hade heller ingen byxkjol, men hon berättade att det har funnit lite nu och då... De hade rea så jag köpte 2 nya linnen i polyester, en brun och en ljusblå. Perfekt att dansa i, torkar fort och håller formen efter tvätt.

Det är svårt för mig att motivera mig själv till att klä upp mig när jag inte ska någonstans. Till danserna har jag ofta linne och capribyxor eller ett par snygga tunna Nike fit-byxor. Hemma har jag varma och sköna vardagskläder. Enda gången jag klätt upp mig ordentligt senaste månaden var till Operan och när vi var på Rockbaren. Till Operan var stilen söndagsskolefröken och kvällen innan när vi var på rockbaren var stilen den motsatta (!?) :)
Det enda som saknades till den outfiten var en svart tyllkjol. Får nog ta och sy mig en...

Nya dansskor från dansskor.se

dsc00175.jpg
Nya dansskor från dansskor.se

Coola utomhuslampor på Ikea

dsc00173.jpg
Coola utomhuslampor på Ikea

RSS 2.0